Україна сьогодні: передача УНТ «Волонтери АТО»

54559 ПЕРЕГЛЯДІВ

Передача «Україна сьогодні» з темою «Волонтери АТО»У Інформаційному агентстві «Українське народне телебачення» 9 липня пройшов перший ефір передачі «Україна сьогодні» з темою «Волонтери АТО». Модератор та співорганізатор – Олесь Журавчак, голова громадської спілки «Українська Народна Палата».Метою передачі було висвітлити діяльність волонтерів в допомозі бійцям АТО, показати позитивні зміни, що відбулись за їх участі. Разом з відомими патріотами: громадськими діячами, волонтерами, бійцями зони АТО було розглянуто волонтерську діяльність щодо допомоги бійцям в зоні АТО, їх дії, наміри та існуючі перешкоди, а також з’ясували способи вирішення існуючих проблем.

Мали можливість розповісти про дії волонтерських організацій та проблеми їх розвитку спікери передачі: Альбіна Чилімова - голова правління громадської організації «Громадський інформаційний простір», координатор проекту «Люди допомагають людям», Олександр Хаджинов – волонтер робочої групи волонтерів міста Києва, Дмитро Ільчук – представник Благодійного фонду «Крила Фенікса» та громадської організації «Український легіон», Валентина Варава – волонтер громадської організації «Ініціатива Є+», Дмитро Мормуль– координатор Центру психологічної реабілітації та адаптації , Наталія Лісневська – експерт, екс-заступник міністра охорони здоров’я, Олександр Хоменко, Микола Бондар– громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Коло. Медіа», Микола Маломуж – фундатор та голова громадсько-політичного руху «За майбутнє України», Ірина Сисоєнко – Народний депутат України, партія Самопоміч, співзасновник та голова «Благодійного фонду захисту прав медичних працівників», Микола Голомша– експерт, голова громадсько-політичного об’єднання «Патріот»
Гостями передачі були представники волонтерських груп та громадських організацій з усієї України: Світлана Андрійчук, Валентина Князева, Андрій Пирогов, Людмила Яценко, Юлія Подвалюк, а також Іван Пєтухов - координатор громадської спілки «Національна асамблея України», Олена Іванова - громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Коло. Медіа», Ольга Лашко – засновник та керівник Благодійного фонду «Оберіг Роду», Ольга Савчук – Всеукраїнський мережевий рух «Україна це Я», Надія Литвиненко – Об’єднання волонтерських рухів «Архангел», Вадим Шевченко – волонтер громадської організації «Народний тил», Олексій Кавлак – волонтер громадської організації «Український легіон», Марина Комарова - волонтер робочої групи волонтерів міста Києва, Володимир Тищенко – війсковослужбовець ЗСУ у тимчасовій відпустці, Олена Невзорова – волонтер по допомозі пораненим АТО в Київському центральному госпіталі, Сергій Масленніков – співзасновник Благодійного фонду «Оберіг Країни», Ігор Федірко– волонтер громадської організації «Комбат юа», Дмитро Бричок – волонтер від Самооборони Майдану, Інна Чайченко – Президент благодійного фонду «За майбутнє України», Андрій Сивий – заступник командира батальйону ОУН.
Експертну оцінку надав адвокат України Олександр Климчук.

Інформаційне агентство «Україна Інформ»

Інформаційне агентство «Україна Інформ» було засноване у 2018 році. Зараз інформаційне агентство «Україна Інформ» є одним із найбільших інформаційних агентств України, з понад 200 медійними партнерами. Теми, які висвітлює інформаційне агентство починається від політики до суспільного життя всього населення. Наші журналісти та автори новин завжди одними з перших публікують інформацію про те, що відбувається у світі культури та спорту, відвідують Верховну Раду України для того, щоб бути в курсі всіх подій. Кореспонденти інформаційного агентства «Україна Інформ» першими висвітлюють події України та світу. В нас є багато власних відділень на території всієї України. Тож на поталі ви зможете знайти останні події зі світу політики, держави, спорту,  культури, економіки та суспільного й соціального життя українців.

З якими країнами та містами ми співпрацюємо? Інформаційні агентства, що є медійними партнерами «Україна Інформ» розташовані в усіх областях України. Міцно закріпившись в усіх регіонах нашої держави, ми змогли налагодити зв’язки з більшістю країн світу. Тож наші автори новин, які перебувають в кожній із цих країн мають можливість освітлювати усі найважливіші події в усіх сферах життя цих країн.

Що можна знайти на порталі інформаційного агентства «Україна Інформ»?

Кожного дня на нашому сайті з’являється понад 1000 новин, які висвітлюються з багатьох точок зору. Ми, наші журналісти та автори новин не мають якихось уподобань та викладають інформацію об’єктивно, зображаючи реальну картину нашої держави. Наші публікації часто мають коментарі від очевидців, що робить репортажі максимально правдивими. Також ми постійно зустрічаємось із цікавими особистостями для того, щоб отримати інтерв’ю, яке розкриє таємниці.

Спектр нашої продукції не обмежується лише репортажами, новинами та інфографікою. Ми займаємось випуском стрічок новин, інформаційних пакетів та вісників. Співпрацюємо не лише з українськими, а й закордонними компаніями. Інформаційне агентство «Україна Інформ» має партнерські стосунки із: електронними та друкованими ЗМІ, теле- та радіокомпаніями України, медіа закордонних країн, владними та бізнес-структурами, посольствами, консульствами та підприємствами. Такий широкий перелік партнерів допомагає інформаційному агентству постійно тримати руку на пульсі. Ми одними з перших дізнаємось про все те, що відбувається в державі та освітлюємо події на нашому порталі.

Що особливого в інформаційному агентстві «Україна Інформ»?

Інформаційне агентство «Україна Інформ» має власний прес-центр, який займається організацією усіх заходів. Наші прес-конференції, брифінги, громадські слухання, інтернет-конференції, телемости, презентації, семінари, виставки, можуть проводитись за участю спікерів з інших країн в режимі телемосту. Не рідкими гостями нашого агентства є перші особи держави. Ми часто беремо інтерв’ю в політиків та спортсменів, розкриваємо сутність постанов Міністерств України за допомогою коментарів самих міністрів. Часто запрошуємо до себе, або приймаємо запрошення письменників, артистів зірок шоу-бізнесу, релігійних та громадських діячів та науковців.

Інформаційне агентство має договори з понад 500 телеканалами України та світу з метою обміну відео контентом. Також УКРАЇНА ІНФОРМ є розробником широкого спектра технологічної продукції для телеканалів, інформаційних агентств, інформаційних сайтів та підприємств, зокрема веб-порталів будь-якого дизайну та складності, сео-просування по пошуковим системам, програм для відео монтажу, стрімінгових сервісів, мобільних додатків, новітніх плейаутів та архіваторів.

Інформаційне агентство «Україна Інформ» пише для людей, тому всі наші новини не мають суб’єктивної оцінки. Ми передаємо лише об’єктивні факти із політичного та суспільного життя України. Наше інформаційне агентство намагається діяти, реалізовуючи принципи свободи інформації. Але навіть дотримуючись такої політики ми не викривлюємо факти, а розкриваємо їх такими, якими вони є.

Мої відео